Agro-Chemie Budapest 

Агро Кеми была создана в декабре 2007г. на базе отдела защиты растений фирмы Хиноин. Агро Кеми имеет значительнюю, столетнюю профессиональную историю, благодаря накопленному профессиональному опыту нашей команды, заимствованный от Хиниона.

Odoo - Sample 2 for three columns

Реализация готовой продукции

Приобретение сырья и реализация готовой продукции.

Odoo - Sample 1 for three columns

Контрактное производство 

Формулирование и расфасовка смачивающихся порошков (СП), водных суспензии (ВС), концентратов эмульсии (КЭ) и водных растворов (ВР).

Odoo - Sample 3 for three columns

Складирование

Предлагаем удобные и экономичные складские услуги для наших клиентов.

Мы приветствуем Вас на сайте Агро Кеми!

A világ és azon belül Európa élelmezési feladatainak ma már nem lehetne megfelelni korszerű termelési technológiák nélkül. Ehhez a legkülönbözőbb növényvédő szerekre, és a hozzájuk kapcsolódó termelési stratégiákra van szükség. Nem elég, hogy ezek a növényvédő szerek hatékonyan ellátják feladatukat, de környezeti hatásaiknak is enyhének és kontrollálhatónak kell lennie, védve ökológiánk egyre törékenyebb egyensúlyát.

Készítményeink mindkét elvárásnak megfelelnek, miközben megoldásaink megbízhatóan védenek a gyomok, rovarok, atkák és gombák ellen.

Büszkék vagyunk rá, hogy termékeinket mintegy tucatnyi országban használják elégedetten, miközben termelési és labor kapacitásaink lehetővé teszik, hogy bérmunkában mások számára is fejlesszünk és előállítsunk különböző vizes szuszpenziókat és porkészítményeket.

Minderről honlapunkon számos információt talál, de munkatársaink örömmel várják érdeklődését bármilyen formában elérhetőségeinken.

KISS LÁSZLÓ MIKLÓS

Odoo - Sample 1 for three columns

Gombaölő szerek

Hagyományos gombaölő szereink kulcsszerepet játszanak a termés hozamában és minőségében.

Odoo - Sample 2 for three columns

Gyomirtó szerek

Széles hatásspektrumú gyomirtó szerünk, a Fozát 480 kiváló hatékonysággal bír majdnem minden gyomnövénnyel szemben.

Odoo - Sample 1 for three columns

Rovarírtó szerek

Az Agro-Chemie Kft. által fejlesztett rovarölő szerek számos kártevő ellen védenek.

Odoo - Sample 2 for three columns

Atkaölő szerek

A Flumite 200 széles hatásspektrumú szelektív atkaöltő szer, mely egyaránt hatékony a levél-, gubacs- és takácsatka fajok ellen.